Inspiration

AVG voor je energiesysteem?

avg-voor-je-energiesysteem-silkstory

‘I see you through’ riepen we als grap naar elkaar zodra we voelden dat er weer geen barst klopte van de verhalen van een collega. Energie lezen; gevoelens, emoties, onbelichte zaken waarnemen van de ander? Bestaat er ook een AVG’tje ter bescherming van het energiesysteem?

Regelmatig kom ik mensen tegen waarbij de antennes goed afgesteld staan. En ze eigenlijk ongevraagd een kijkje nemen in mijn binnenwereld. Als een ontblote tandhals naakt wakend over mijn gevoel hoor ik het aan. De gesprekken zijn vaak bijzonder. Er worden rake dingen gezegd. En toch voelt het ook een beetje gek. Komen er dingen naar voren waar ik nog niet helemaal bij wil zijn. Of wil voelen. Laat staan dat ik er iets over wil delen. Te eng of kwetsbaar. Maar wel te zien of voelen dus.

Althans, dat is de vraag, is het niet een stukje projectie van de ander want de lezer heeft altijd zijn of haar eigen filtersysteem aanstaan. Of zijn het juist de boodschappers die op mijn pad verschijnen waar ik misschien zelf wel om gevraagd heb. Die me verder kunnen helpen. Een soort Law Of Attraction medewerkers aka de Spiegelvrienden. Uiteindelijk kunnen we het allemaal. Want we zijn energie. En we zijn voelwezens. Ik oefen er zelf ook mee en krijg ook informatie door. Dat is bijzonder. Maar nogmaals, het blijft informatie van de ander naar jou of mij en vice versa. Blijf voelen of het klopt. En durf het ook weer los te laten. Want je eigen energiesysteem lezen en intunen bij jezelf moet nog altijd de zuiverste lijn zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *