OVER MIJ

Mijn naam is Willeke van der Zijde. Geboren in Brabant. Waar mijn verhaal begint. Creatief in woord en geschrift. Levenslustig en vol energie maar wel met vragen, gevoelens en een vol hoofd. De zoektocht naar inzichten, mezelf en manieren om mijn onbedwingbare nieuwsgierigheid te voeden voelt inmiddels aan als een kleine pelgrimstocht.

Altijd hongerig naar iets spiritueels met een aardse bodem graag. Mijn toolbox gevuld met commerciële vaardigheden, certificaten van een NLP practitioner, Familie-opstellingen en Pranic Healing workshop. Werken met energie blijft magisch. Yoga, meditatie en ademwerk geven rust en houden me in mijn lichaam. (Salsa) dansen laat overgave en zachtheid toe. Het Sjamanisme laat de connectie zien met al wat leeft.

Mijn storybook is een blog met verhalen en persoonlijke avonturen. Van mensen die me inspireren, die me raken of kippenvel geven. Een verslag van een workshop, mooie inspiratieteksten of een interview. Niet alleen voor mezelf maar juist om woorden een gezicht te geven voor anderen.

Every soul has a story.

Wil je ook voor jouw bedrijf een blog, artikel of een inspirerend verhaal, neem dan contact op via het contactformulier.