Kleuren die je mooi staan geven een frisse blik, egaliseren je huid en zorgen voor de juiste uitstraling. Don’t underestimate the power of colors!

Met de juiste kleur en kledingstijl kom je overal en bij iedereen het beste tot je recht. Op je werk, bij je vriendinnen en vrienden of familie. Het vormt de basis voor elk contact wat je aangaat. Want als jij straalt van binnenuit, straalt de wereld met je mee. En dat gun ik jou.

Wat gaan we doen? Hoe lang duurt het? En wat kost het?

Het kleuradvies vindt plaats in de winkel W.O.L.F (Oranje Vrijstraatplein 3, Oostpoort) waarmee ik samenwerk of bij jou thuis. Onder het genot van een kopje thee, koffie of een wijntje laat ik je d.m.v. de colordrapes zien welke kleuren het meeste voor je doen. Ik werk met de 4 seizoenen winter, herfst, lente, zomer omdat dit het meest overzichtelijk is.
Dit duurt gemiddeld een uur. Vervolgens leg ik uit hoe je de kleurenwaaier die bij jouw kleurtype hoort het beste kunt gebruiken.

Betekenis kleuren

Kleuren hebben ook een betekenis op een dieper niveau, ik laat je zien welk inzicht de gekozen kleur voor je heeft in je huidige situatie en laat je onderbewuste kleur bekennen.

Kleding en Stijladvies

Ook voor kleding en stijladvies kun je bij mij terecht. We gaan kijken welke kledingstijl jouw het beste past, denk aan het gebruik van prints, halslijnen, juiste lengte van broeken en rokken. Ook voor een zakelijke of juist meer casual look kan ik je adviseren.

Dit kan aansluitend na het kleuradvies ( is niet inbegrepen in de prijs) of als losse afspraak geboekt worden. Het wordt een gezellige avond waarmee je direct zelf met het advies aan de slag kunt.

Investering:

Kleuradvies (1 tot 1,5 uur) 1 persoon:
inclusief uitgebreide kleurenwaaier en kleurinzicht: € 75

Kleuradvies en stijladvies (1,5 tot 2 uur)
1 persoon:
inclusief uitgebreide kleurenwaaier en kleurinzicht: € 150


Kleuradvies (max 3,5 uur) tot 4 personen:
inclusief uitgebreide kleurenwaaier en kleurinzicht: € 300

Ook ben ik beschikbaar voor een personal shopping sessie met confidence boost:
Kleur/Stijladvies/Colourcoaching inclusief uitgebreide kleurenwaaier
€ 250 (één dagdeel)

Enthousiast? Bel of app voor een afspraak naar 06-53547494
of stuur een e-mail naar wvanderzijde@yahoo.com
Ik zie je hopelijk snel! x Willeke